4. Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi 2.Dönem 1.Yazılı Sınavı 2020-2021

2019-2020 Öğretim Yılı 4. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı Sınav Soruları ve Kağıtları
Kullanıcı avatarı
admin
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

4. Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi 2.Dönem 1.Yazılı Sınavı 2020-2021

Mesaj gönderen admin »

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Sosyal Bilgiler Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Sınav soru kağıtlarını aşağıdaki bağlantıları takip ederek indirebilirsin.
Aşağıda 6 farklı yazılı sınav kağıdı bulunmaktadır.
  • * 4. Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Sınav Soruları
    Test, boşluk doldurma ve doğru yanlış sorularından oluşan sınav- Özenle hazırlanmıştır. 8 Mart 2020 indirme sayfasını aç.
  • * Sosyal Bilgiler Dersi 4.Sınıf 2.Dönem 1.Yazılı Değerlendirme Soruları
    Çoktan seçmeli, boşluk doldurma ,doğru yanlış sorularından oluşuyor- Eklenme: 07/03/2020 indirme sayfasını aç.
  • * 4.Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi 2.Dönem 1.Yazılı Yoklama Soruları
    Test, boşluk doldurma, doğru yanlış ve eşleştirme sorularından oluşan sınav- Mutlaka bu soruları çözün. 07/03/2020 indirme sayfasını aç.
  • :) 4. Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Soruları
    Çoktan seçmeli, boşluk doldurma ,doğru yanlış soruların oluşan sınav. İnşallah faydalı olur, beğenirsiniz.22/04/2020 İNDİR.
  • :) 4. Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Soruları
    Boşluk doldurma ,doğru yanlış, tablo tamamlama ve test soruları oluşan sınav umarım işinize yarar orta seviye bir sınav oldu. 22/04/2020 İNDİR.
  • :) Sosyal Bilgiler 4. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı İmtihan Soruları
    Çoktan seçmeli, boşluk doldurma, doğru yanlış ve eşleştirme sorularından oluşan sınav özenle hazırlanmıştır. 22/04/2020
    4.snf-sosyal-2.dnm-1.yazili.docx
    (89.71 KiB) 305 kere indirildi
  • 4. SINIF YAZILI SINAV TESTLERİ ÇÖZ
    4. sınıf dersleri için 20 sorudan oluşan test sınavları özenle hazırlanmıştır. Yeni müfredata ve ders kitaplarına uygun olarak hazırlanmış testleri çözerek yazılı sınavlara hazırlanın. Test sınavların cevapları her soruda verilmiştir.
    ONLİNE TEST ÇÖZ
  • 4. SINIF BULMACALARI ÇÖZ
    Özenle hazırladığım çengel bulmacaları ve kelime avı bulmacaları çözerek konu tekrarı yap ve dikkatini arttır.
    ONLİNE BULMACA ÇÖZ

“2. Dönem 1. Yazılı Sınav Soruları ve Kağıtları” sayfasına dön