5. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2.Dönem 2.Yazılı Sınavı 2020-2021

2021-2022 Öğretim Yılı 5. Sınıf 2. Dönem 2. Yazılı Sınav Soruları ve Kağıtları
Kullanıcı avatarı
admin
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

5. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2.Dönem 2.Yazılı Sınavı 2020-2021

Mesaj gönderen admin »

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 5.Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi 2.dönem 2.yazılı sınav soru kağıtlarını aşağıdaki bağlantıları tıklayarak indirebilirsiniz.

Aşağıda 6 farklı yazılı sınav kağıdı bulunmaktadır.
  • :) 5. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2. Dönem 2. Yazılı Sınav Soruları
    Çoktan seçmeli, doğru-yanlış, eşleştirme ve klasik sorulardan oluşan bir sınav. Güzel oldu, mutlaka çözün. 22 Nisan 2020 İNDİR.
  • :) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 5.Sınıf 2.Dönem 2.Yazılı Değerlendirme Soruları
    Test, doğru-yanlış ve klasik sorulardan oluşan güzel bir sınav. 22/04/2020 İNDİR.
  • :) 5.Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2.Dönem 2.Yazılı Yoklama Soruları
    Test, eşleştirme, ve fotoğraflarla camii kısımlarını isimlendirme sorularından oluşan bir sınav. İnşallah faydalı olur. 22.04.2020 İNDİR.
  • :) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 5. Sınıf 2. Dönem 2. Yazılı İmtihan Soruları
    Çoktan seçmeli test, boşluk doldurma, doğru-yanlış, eşleştirme sorularından oluşan bir sınav. İnşallah faydalı olur. 22/04/2020 İNDİR.
  • :) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 5. Sınıf 2. Dönem 2. Yazılı İmtihan Soruları
    Test, boşluk doldurma, doğru-yanlış ve eşleştirme soruların dan oluşan bir sınav. Harika bir ortak sınav. İnşallah faydalı olur. 22/04/2020 İNDİR.
  • :) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 5. Sınıf 2. Dönem 2. Yazılı Sınav Soruları
    Test soruları ile doğru-yanlış ve kevser suresinin sorulduğu harika bir ortak sınav. İnşallah faydalı olur. 22/04/2020
    5.snf-din-2.dnm-2.yazili.docx
    (15.64 KiB) 284 kere indirildi
  • 5. SINIF YAZILI SINAV TESTLERİ ÇÖZ
    5. sınıf dersleri için 20 sorudan oluşan test sınavları özenle hazırlanmıştır. Yeni müfredata ve ders kitaplarına uygun olarak hazırlanmış testleri çözerek yazılı sınavlara hazırlanın. Test sınavların cevapları her soruda verilmiştir.
    ONLİNE TEST ÇÖZ
  • 5. SINIF BULMACALARI ÇÖZ
    Özenle hazırladığım çengel bulmacaları ve kelime avı bulmacaları çözerek konu tekrarı yap ve dikkatini arttır.
    ONLİNE BULMACA ÇÖZ
  • 5.Sınıf EBA TESTLERİ ÇÖZ
    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "EBA Kazanım Kavrama Değerlendirme" testleri çöz ve cevap anahtarlarından kontrol et.
    EBA KAZANIM TESTLERİ ÇÖZ

“2. Dönem 2. Yazılı Sınav Soruları ve Kağıtları” sayfasına dön