5.Sınıf Matematik Dersi 1.Dönem 1.Yazılı Sınav Soruları

2021-2022 Öğretim Yılı 5. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Sınav Soruları ve Kağıtları
Kullanıcı avatarı
admin
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

5.Sınıf Matematik Dersi 1.Dönem 1.Yazılı Sınav Soruları

Mesaj gönderen admin »

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 5.Sınıf Matematik dersi 1.dönem 1.yazılı sınav soru kağıtlarını aşağıdaki bağlantıları tıklayarak indirebilirsiniz.

Aşağıda 5 farklı yazılı sınav kağıdı bulunmaktadır.
  • :) 5. Sınıf Matematik 1. Dönem 1. Yazılı Sınav Soruları
    20 tane çoktan seçmeli (test) sorudan oluşan sınav özenle hazırlanmıştır. 22 Nisan 2020 İNDİR.
  • :) Matematik 5.Sınıf 1.Dönem 1.Yazılı Değerlendirme Soruları
    Test ve klasik sorulardan oluşan güzel ve renkli bir sınav. 22/04/2020 İNDİR.
  • :) 5.Sınıf Matematik 1.Dönem 1.Yazılı Yoklama Soruları
    Klasik sorulardan oluşan bu sınav umarım işinize yarar. İnşallah faydalı olur. 22.04.2020İNDİR.
  • :) Matematik 5. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı İmtihan Soruları
    Oldukça güzel sorulardan oluşmuştur. Test ve klasik sorular var. Cevap anahtarını görmek için karekodu okutun. 22/04/2020 İNDİR.
  • :) Matematik 5. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı İmtihan Soruları
    15 tane soru var. Test ve klasik sorulardan oluşan orta seviye bir sınav, İnşallah faydalı olur. 22/04/2020
    5.snf-Matematik-1.dnm-1.yazili.docx
    (201.14 KiB) 1671 kere indirildi
  • 5. SINIF YAZILI SINAV TESTLERİ ÇÖZ
    5. sınıf dersleri için 20 sorudan oluşan test sınavları özenle hazırlanmıştır. Yeni müfredata ve ders kitaplarına uygun olarak hazırlanmış testleri çözerek yazılı sınavlara hazırlanın. Test sınavların cevapları her soruda verilmiştir.
    ONLİNE TEST ÇÖZ
  • 5. SINIF BULMACALARI ÇÖZ
    Özenle hazırladığım çengel bulmacaları ve kelime avı bulmacaları çözerek konu tekrarı yap ve dikkatini arttır.
    ONLİNE BULMACA ÇÖZ
  • 5.Sınıf EBA TESTLERİ ÇÖZ
    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "EBA Kazanım Kavrama Değerlendirme" testleri çöz ve cevap anahtarlarından kontrol et.
    EBA KAZANIM TESTLERİ ÇÖZ

“1. Dönem 1. Yazılı Sınav Soruları ve Kağıtları” sayfasına dön